Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Ağaç dikilen adam" by Jean Giono * eBook PDF Kindle ePub Free

Ağaç dikilen adam

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Ağaç dikilen adam
  • Author : Jean Giono
  • Release Date : January 08, 2019
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 36563 KB

Description

« Bir insanoğlunun karakterinin gerçekten istisnai nitelikleri ortaya çıkarması için, kişinin eylemlerini yıllarca gözlemlemek için iyi bir servete sahip olması gerekir. Eğer bu eylem tüm egoizmden arınmışsa, onu yönlendiren fikir eşsiz bir cömertliğe sahipse, hiçbir yerde bir ödül talep etmediğinden kesinlikle emin ise, o da ayrılmıştı. görünür izlerin dünyası, birincisi, hata riski olmadan, unutulmaz bir karakterin önünde.

Yaklaşık kırk yıl önce, Alpler'in Provence bölgesine giren bu çok eski bölgesinde, turistler tarafından kesinlikle bilinmeyen yüksekliklerde uzun bir süredir devam ediyordum.

Bu bölge, güney-doğu ve güneyde Durance'ın orta seyriyle, Sisteron ve Mirabeau arasında; kuzeye, Drome'un üst tabakası tarafından kaynağından ölüme; batıda Comtat Venaissin ovaları ve Mont Ventoux eteklerinde bulunur. Güneydeki Drôme, Basses-Alpes bölümünün kuzey bölümünü ve küçük bir Vaucluse yerleşim bölgesini içerir. »

Tam metin bir indeks ile sunulmaktadır. Her bölüm gösterilmektedir. "Zor" metnin ana kelimelerinin bir açıklama sözlüğü de bütünleştirilmiştir (sözlük). Metni yalnız okumak mümkündür (ses olmadan). Veya yalnızca metni dinleyin (metin veya müzik olmadan). Her bölüm tanıtıcı bir müzik veya ses ortamı sunar.


Books Free Download "Ağaç dikilen adam" PDF ePub Kindle